Хаотично издание СОУ "Иван Момчилов"


След известно време на мълчание учениците в град Елена си имат отново свой вестник. Ученическият вестник “Хаос” започва да излиза през 1996 година, издаван от Читалище “Напредък”- град Елена и изработван от учениците от СОУ “Иван Момчилов”. След края на учебната 1996/1997 година поради финансови причини изданието е прекратено.

От 1998 година Общинското ръководство поема материалната страна и вестникът се печата и разпространява заедно с общинския вестник “Еленска трибуна”. Тази ситуация на удовлетворява учениците, които го правят и от следващата година той се финансира от училището за сметка на намалени брой и качество на изданието. След изчерпване на тази възможност вестникът не е излизал до месец ноември 2002 година, когато получи финансиране чрез проект, насочен към местното самоуправление на Съвета на Европа, финансиран от Ирландското правителство.

 През 2002 година за Деня на Будителите се възроди новият вестник . Надявам се той да се превърне в любимо издание на всички хора в града, а може би и не само в него.

Вестникът се издава с любезното съдействие на Съвета на Европа и е спонсориран от Ирландското правителство.

И нека  ът да ни обединява!

 

Изказване на дежурният компютърджия


    Ако желаете да получавате нашия вестник по електронна поща, можете да се абонирате на адрес haos@mail.bg.


18.XII.2003. След дълго мълчание вестник Хаос отново има нов брой и той е посветен на Коледа и Нова година. Нека за новата година си пожелаем нашия вестник да излиза редовно, без де е подчинен на разни политически или икономически неуредици.

21.V.2003. Ето и нашият брой посветен на празника на град Елена и на 24 май.

22.IV.2003. Пролетта настъпва с пълна сила и заедно с нея и ние. Вижте нашето пролетно настъпление!

17.III.2003. Идва пролетта... Ако все още сте под влиянието на зимата, може би някоя статия от този пролетен брой ще ви създаде пролетно настроение.

11.II.2003. Започваме новата година с нов брой, макар и малко късно. Този път сме обърнали внимание на два празника празнувани в един и същи ден. Може би нашият вестник ще ви помогне да изберете кой от тях да празнувате.

16.XII.2002. Излезе третият брой. Той е посветен на идващите празници и в същото време има доста сериозни статии. Прочетете, за да разберете!

25.IX.2002. Вторият ни брой е по-голям и с повече авторски статии. Очакваме вашите отговори по зададените въпроси.

1.IX.2002. Брой първи на вестника. Надяваме се да сме направили нещо интересно и забавно...


   fastcounter

Гювеч! all.bg Dir.bg Need.bg top.bg

paiak.com google.com altavista


Valid XHTML 1.0!

e-Mail: haos@mail.bg, Дежурният компютърджия: Mihaylov@dir.bg